CARAVANA BUNELOR PRACTICI

Proiecte de succes în cadrul programului LEADER

 

Asociația Alutus Regio Egyesület organizează în perioada 23 iunie – 09 iulie 2015, în teritoriul acoperit de aceasta (Depresiunea Baraolt și Valea Oltului), Caravana bunelor practici. Obiectivul vizitelor de exemplificare este prezentarea proiectelor finanțate și implementate cu succes în cadrul Asociației Alutus Regio Egyesület în perioada 2012-2015.

 

Caravana se va desfășura în zilele prezentate mai jos:

23. iunie 2015., marți: DEPRESIUNEA BARAOLT – comunele Brăduț și Bățani, orașul Baraolt

25. iunie 2015., joi: VALEA OLTULUI – comunele Bodoc și Ghidfalău

7. iulie 2015., marți: DEPRESIUNEA BARAOLT – comunele Belin și Aita Mare, orașul Baraolt

9. iulie 2015., joi: VALEA OLTULUI – comunele Arcuș, Valea Crișului, Bixad și Micfalău

 

Programul unei zile se prezintă astfel:

În intervalul orar 8-9 două microbuze (unul din Valea Oltului și unul din Depresiunea Baraolt) vor transporta participanții la locul implementării primului proiect prezentat în ziua respectivă. În cursul dimineții se vor vizita 3-4 proiecte de succes, apoi urmează prânzul. După amiază se vor vizita încă 1-2 proiecte implementate cu succes, după care angajații asociației vor prezenta pe scurt toate proiectele finanțate în cadrul Asociației Alutus Regio Egyesület în perioada 2012-2015, iar ziua se va încheia cu o cină festivă. După cină microbuzele vor transporta participanții acasă.

 

Pentru informații suplimentare sau pentru confirmarea participării dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0746-089140 – Demeter Zoltán, sau prin e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Vă așteptăm cu drag!

Dezvoltări realizate

Vizitatori online

Avem 5 vizitatori și nici un membru online

Căutare

Valoarea proiectului

Valoarea totală a proiectului este de 571.354,97 Euro, din care:

  • - 80% contribuția Uniunii Europene)
  • - 20% contribuția Guver- nului României